فروشگاه اینترنتی هلو | مقایسه و خرید آنلاین
سبد خرید ( 0 )
مقایسه ( 0 )
آخرین ویدیوها
فیلتر براساس قیمت
از: تومان
تا: تومان
ارائه كنندگان
مقالات
بررسی گلکسی نوت 8- پرچمدار دوربین دوگانه و خاص سامسونگ
اصول شستن لباسهای سفید با ماشین لباسشویی
تلویزیون OLED ال‌جی، نسل آینده تلویزیون
مقالات جدید تمامی موضوعات تمامی مقالات
امروزه با توجه به کمبود وقت برای تهیه غذا در اکثر خانه ها مایکروفر جای خود را به اجاق های قدیمی داده است. صرفه جویی در زمان آشپزی، مشغله زیاد و توجه بیشتر به محفوظ ماندن هرچه بیشتر ارزش غذایی مواد خوراکی از جمله دلایلی است که در سال های اخیر راه دستگاه های مایکرو ویو یا اصطلاحاٌ مایکروفر را به درون آشپزخانه ها باز کرده است. این دستگاه ها در ابتدا ساده تر و بیشتر تنها برای دوباره گرم کردن سریع غذاهای سرد استفاده می شدند اما اکنون به دستگاه هایی تبدیل شده اند که نه تنها امکان پخت انواع متنوعی از مواد غذایی را فراهم می کنند، بلکه برخی از آن ها با برخوردار بودن از قابلیت های دیگری مانند گریل و پخت با بخار، صرفه جویی در هزینه و فضای مورد نیاز برای خرید دستگا ه های جداگانه را هم برطرف کرده اند.


مایکرو ویو چیست؟

مایکرو ویو، امواج رادیویی با فرکانس بالا و طول موج کوتاه است که مانند پرتوهای قابل رویت نور،  بخشی از طیف الکترومغناطیسی را تشکیل می دهد. این امواج با توجه به نوع ماده ای که به آن تابیده می شوند، ممکن است منعکس، منتشر یا جذب شوند. به عنوام مثال مواد فلزی این امواج را منعکس کرده، مواد غیر فلزی مانند شیشه و پلاستیک آن را از خود عبور داده و موادی که از آب تشکیل شده اند مانند غذاها و حتی خود انسان آن را جذب می کنند. این امواج برای ارتباطات ماهواره‌اي، تلفن همراه، رادار، هدایت راه‌يابي در آسمان و دريا بكار رفته و از آنجا که با جذب شدن در مواد دارای آب دمای آن را بالا می برند، برای آشپزی و پخت غذا نیز به کار برده می شوند.
نمایش 1 تا 16 (از 35 محصول)
تعداد نمایش:
1